Μέθοδοι πληρωμής

Home » Μέθοδοι πληρωμής

Μέθοδοι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Κατάθεση σε λογαριασμό

Πληρωμή με μεταφορά της αξίας των προϊόντων σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής.

Κάρτα

Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa ή MasterCard οποιασδήποτε τράπεζας. Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site πληρωμών της Alpha Bank. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο einstein.gr για την επιβεβαίωση της πληρωμής. Το einstein.gr δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής από την τράπεζα.

PayPal

Πληρωμή μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας Paypal, με την πιστωτική σας κάρτα ή με τον Paypal λογαριασμό σας. Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site πληρωμών του PayPal. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο einstein.gr για την επιβεβαίωση της πληρωμής. Το einstein.gr δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή τα στοιχεία του λογαριασμού σας, παρά μόνο την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής από το Paypal.

Αντικαταβολή

Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2.

Scroll To Top
Close
Close
Κατάστημα
0 Wishlist
0 Καλάθι
Close

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Συνέχεια αγορών